Het Verhaal

Wij zijn Eva Uyttenhove en Nina Huisman, twee enthousiaste studenten met een groot hart voor ondernemerschap. Als studenten merkten wij dat veel jongeren van onze leeftijd het zwaar hebben en versobering toeneemt. Omdat wij hier graag iets tegen willen doen, zijn wij met KnappeKoppen om tafel gaan zitten en bedachten het Up! Shirt. Het sportshirt dat staat voor saamhorigheid.

Met in ons achterhoofd dat wij, alleen, niet iedereen kunnen helpen, maar iedereen wel iemand kan helpen, hebben wij twee mooie goede doelen uitgekozen die zich beide op verschillende vlakken inzetten voor jongeren en studenten en onze steun goed kunnen gebruiken. 

Het UP! Shirt was helemaal compleet toen wij een Europees Kickbokskampioen aan het shirt konden binden. Met de aankoop van het Up! Shirt of door middel van een donatie, kan iedere student een plekje reserveren voor één van de bootcamps en 50 minuten lang letterlijk alles van zich af slaan. 

Wil je meer informatie, ga dan naar het kopje Bootcamp

Design Up! Shirt

Voor veel studenten is het dagelijks leven al een tijdje hetzelfde, er is minder spanning en we komen in een sleur. Daarom willen wij met het Up-Shirt de harten van studenten weer sneller laten kloppen.

Wanneer we met anderen zijn genieten we extra en ontstaat er een adrenaline die juist nu zo wordt gemist. Het liefste weg van die vlakke lijn, onze hartslag weer omhoog en dat natuurlijk samen met het Up! Shirt.

Voor onszelf, voor dat ene goede doel of juist voor een ander!

Uitwerking design Jamiqua Dijk